• dentalline width=

  dentalline.gr

 • dentalline width=

  dentalline.gr

 • dentalline width=

  dentalline.gr

 • dentalline width=

  dentalline.gr

 • dentalline width=

  dentalline.gr

 • dentalline width=

  dentalline.gr

 
 
 
ΞŸΞ΄ΞΏΞ½Ο„ΞΉΞ±Ο„ΟΞΉΞΊΟŒΟ‚ κατάλογος Ο€ΟΞΏΟŠΟŒΞ½Ο„Ο‰Ξ½
 

OralID Shine Light. Save Lives.

dentalline
dentalline dentalline

Μια απλή εξέταση 2 λεπτών, που μπορεί να σώσει πολλές ζωές..

Το OralID είναι μια συμπληρωματική συσκευή ανίχνευσης που χρησιμοποιεί την τεχνολογία φθορισμού για να βοηθήσει τους γιατρούς να εντοπίζουν ανωμαλίες του στόματος, όπως καρκίνο του στόματος, προ-καρκινικές ενδείξεις και δυσπλασία που με γυμνό μάτι δε φαίνονται.

Οι οδοντίατροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το OralID με σκοπό να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα των στοματικών εξετάσεων, χωρίς να υφίστανται επιπλέον κόστη ανά ασθενή.

 

Πώς λειτουργεί
Το OralID μοιάζει με έναν απλό φακό. Πατώντας ένα κουμπί που βρίσκεται στη βάση του, εκπέμπει ένα ορατό μπλε φως (435 έως 460 nm) που φωτίζει κατευθείαν μέσα στη στοματική κοιλότητα. Όταν το μπλε φως πέσει στους υγιείς ιστούς του στόματος, φθορίζει πράσινο. Ωστόσο, όταν πέφτει σε μη ομαλό ιστό, εμφανίζεται σκούρο λόγω έλλειψης  φθορισμού.

Με το SmartFilterID, που περιέχεται στη συσκευασία, κατά τη χρήση του OralID μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες από  iPhone  ή άλλο smart phone / tablet. Τοποθετώντας το μπροστά από την κάμερα της συσκευής σας, έχετε στα χέρια σας ένα φωτογραφικό αρχείο της εξέτασης του ασθενή ή ακόμα και τη δυνατότητα για άμεση αποστολή της κλινικής εικόνας σε άλλον γιατρό, πιο εξειδικευμένο, για περαιτέρω έλεγχο, όπου αυτό είναι απαραίτητο.

Για τη χρήση του δεν απαιτούνται υγρά απολυμαντικά ή αναλώσιμα υλικά.

Χρειάζεται μόνο να σκουπίσετε  μεταξύ των χρήσεων με ένα απολυμαντικό μαντηλάκι (όχι πάνω από 70% περιεκτικότητας σε οινόπνευμα).

Το OralID συνοδεύεται και από δύο ζεύγη γυαλιών : ένα κανονικό ζευγάρι και ένα που ταιριάζει πάνω από γυαλιά οράσεως. Ο κλινικός γιατρός και ο βοηθός μπορεί ο καθένας να φορέσει ένα ζευγάρι κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Ωστόσο, αν είναι επιθυμητό, χωρίς να είναι απαραίτητο, μπορεί και ο ασθενής  να φορέσει ένα ζεύγος των γυαλιών.

 

Tips

Πραγματοποιείστε μια συμβατική εξέταση πριν χρησιμοποιήσετε το OralID.

Kλείστε τα φώτα του ιατρείου και τα στορια ή τις κουρτίνες, ώστε το φως που θα υπάρχει στο χώρο να είναι ελάχιστο.

 

Σημαντικό

Σε κάθε ειδικό που χρησιμοποιεί το OralID προσφέρεται στον ίδιο και τους συνεργάτες του δωρεάν εκπαίδευση, εφ όρου ζωής, μέσω webinars, διάρκειας περίπου 45 λεπτών, τα οποία διοργανώνονται εβδομαδιαία από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Με κάθε συσκευασία δίνονται ενημερωτικά φυλλάδια για τους ασθενείς.

 

Χαρακτηριστικά

Εύκολο και απλό στη χρήση. Ακίνδυνο για τους ασθενείς.                                

Λειτουργεί με μπαταρίες λιθίου. Ζυγίζει μόλις 94 γραμμάρια και είναι φορητό.

                                             

Προέλευση: Αμερική

Εγγύηση: 1 έτος από την ημερομηνία αγοράς

 

 

Συσκευασία                                                                                                

Συσκευή OralID, 2 ζεύγη γυαλιών με ειδικό φίλτρο, 4 μπαταρίες λιθίου, SmartFilterID, Οδηγίες Χρήσεως

 

Από 1.400€ Τιμή Γνωριμίας: 1.200€

Περιορισμένος αριθμός αποθεμάτων                              

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ

 


Στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

 


IDS 2019

dentalline

12 -16 Μαρτίου Koelnmesse, Κολωνία.

Σας περιμένουμε στο Hall 10.2  Stand T-062, με νέα προϊόντα!!

 

IDS 2019

Unit KTL6210-N3

dentalline


Το unit είναι ηλεκτροπνευματικό και έχει μεγάλου μεγέθους ταμπλέτα.

 

 


Unit KTL6210-N3

 

dentalline Σχετικά με Εμάς


           1980-2018       38 χρόνια μαζί!!   Η πορεία της εταιρείας μας, με ιδρυτή το Δεβερίκο Γεώργιο, στον οδοντιατρικό χώρο ξεκινάει το 1980, αντιπροσωπεύοντας κατά αποκλειστικότητα πολλούς γνωστούς οίκους του εξωτερικού και εξυπηρετώντας με υπευθυνότητα τους Έλληνες οδοντιάτρους, οδοντοτεχνίτες και καταστήματα λιανικής πώλησης.   Μερικά χρόνια αργότερα, το 1989, πρωτοπορούμε και ξεκινάμε να κατασκευάζουμε τα πρώτα ελληνικά ,οδοντιατρικά, αποτυπωτικά υλικά, αρχικά μόνο σιλικόνες συμπύκνωσης και αλγινικά.   Μετά από εκτεταμένες έρευνες, καινοτομούμε και προσθέτουμε στη γκάμα των παραγομένων υλικών μας, τις σιλικόνες αθροιστικού τύπου (βινυλοπολυσιλοξάνες) και οδοντοτεχνικές σιλικόνες.   Η ανταπόκριση των Ελλήνων οδοντιάτρων και  οδοντοτεχνιτών και η εμπιστοσύνη τους, στο όνομά μας και στα Ελληνικά προϊόντα, ήταν άμεση και σημαντική.   Η υψηλή ποιότητα και οι λογικές τιμές μας ήταν το ?εισιτήριο? για να κερδίσουμε ένα μεγάλο ποσοστό της ελληνικής αγοράς και για να εξάγουμε, με επιτυχία σε πολλές χώρες, σε όλο τον κόσμο, κάνοντας δυναμική την ελληνική παρουσία και στο εξωτερικό.   Σήμερα, η εταιρεία μας συνεχίζει να κρατάει εξέχουσα θέση στην αγορά, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών, στην άριστη ποιότητα των παραγομένων προΐόντων, στην εξασφάλιση της επάρκειας στο σύνολο των προϊόντων, στην εκτεταμένη ανάπτυξη του εμπορικού δικτύου και τέλος στις ανταγωνιστικές τιμές.   Παρακολουθώντας  τις τεχνολογικές εξελίξεις  που αφορούν στην αποτύπωση, προχωράμε, συνεχώς, στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων προϊόντων.   Παράλληλα με τα υλικά που κατασκευάζουμε, συνεχίζουμε τις εισαγωγές ποιοτικών προϊόντων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου οδοντιατρείου & οδοντοτεχνικού εργαστηρίου .                                                                                                                                                                                                                                           

etwetwet

dentalline Νέα


O?cnao?ao

dentalline Προσφορές


?niooinYo

dentalline Downloads


Downloads


Πολιτική Απορρήτου - Πολιτική Cookies

 

dentalline
dentalline
dentalline
dentalline
dentalline
dentalline
 

 

 

 

 

 

 

WebCore IT & Web Developments