• dentalline  width=

    dentalline.gr

  • dentalline  width=

    dentalline.gr

  • dentalline  width=

    dentalline.gr

  • dentalline  width=

    dentalline.gr

  • dentalline  width=

    dentalline.gr

  • dentalline  width=

    dentalline.gr

 
 
 
ΞŸΞ΄ΞΏΞ½Ο„ΞΉΞ±Ο„ΟΞΉΞΊΟŒΟ‚ κατάλογος Ο€ΟΞΏΟŠΟŒΞ½Ο„Ο‰Ξ½
 

EQ-V 2 σε 1

dentalline
dentalline dentalline

                                               Your Choice for Continuous Wave Obturation!

Το νέο ασύρματο σύστημα θερμαινόμενης γουταπέρκας EQ-V της META BIOMED για την πιο αξιόπιστηεύκοληκαι με ακρίβεια τελική έμφραξη του ριζικού σωλήνα.

  • Νέο μοντέλο με εργονομικό σχεδιασμό
  • Εξαιρετικά ανθεκτικό
  • Εύκολη συντήρηση
  • Ιδανική απόδοση θερμότητας
  • Fill (πιστόλι) 35δευτ. για να φτάσει στους 200οC
  • Pack (στυλό) φτάνει στιγμιαία στη θερμοκρασία που έχετε ορίσει

Part Number

Description FILL (R) FILL (D) PACK Battery Single Charger Dual Charger Pack Tip Cartridge-R (6ea/pack) Cartridge-D (6ea/pack) Gp-Bar (100ea) Multi-Tool Brush AC Adapter
EQV026 EQ-V Full Kit (R)  1
    1    3
     1    2 (F,FM)   1 pack        (25G)
     1    1     1      1  

 

Τιμή: 1.599€

* ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.!! Η εταιρεία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Meta Biomed για την Ελλάδα και η εγγύηση ισχύει μόνο εφ' όσον φέρει σφραγίδα και υπογραφή της εταιρείας μας. 

Το βιβλίο του μηχανήματος META BIOMED που θα αγοράσετε , έιτε από εμάς απευθέιας έιτε από άλλη εταιρεία που εδρεύει στη χώρα μας, θα πρέπει να φέρει σφραγίδα της εταιρείας μας και υπογραφή (ολογράφως) του υπεύθυνου υπαλλήλου μας , προκειμένου να ισχύει η εγγύησή του.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν αυτά, τότε θα θεωρείται ότι πρόκειται για παραεισαγωγή και ως εκ τούτου η εταιρεία μας ουδεμία υποχρέωση φέρει για κάλυψη εγγύησης. 
Παράλληλα δε, σε περίπτωση επιθυμίας αγοράς παρελκόμενων για τη λειτουργία του εκάστοτε μηχανήματος META BIOMED  θα πρέπει να αναφερετε το S/N του κατά την παραγγελία σας.
Εάν το S/N του δε βρίσκεται εντός της λίστας που διατηρεί η εταιρεία μας για τα εισαχθέντα από εμάς μηχανήματα της META BIOMED, τότε δε θα πωλούνται παρελκόμενα καθώς δε θα μπορεί να ταυτοποιηθεί εάν προκείται για απομίμηση.


Στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

 


Προσφορές Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2019

dentalline

 

 Κατεβάστε το έντυπο και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας!

Προσφορές Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2019

Unit KTL6210-N3

dentalline


Το unit είναι ηλεκτροπνευματικό και έχει μεγάλου μεγέθους ταμπλέτα.

 

 


Unit KTL6210-N3

 

dentalline Σχετικά με Εμάς


           1980-2019      39 χρόνια μαζί!!   Η πορεία της εταιρείας μας, με ιδρυτή το Δεβερίκο Γεώργιο, στον οδοντιατρικό χώρο ξεκινάει το 1980, αντιπροσωπεύοντας κατά αποκλειστικότητα πολλούς γνωστούς οίκους του εξωτερικού και εξυπηρετώντας με υπευθυνότητα τους Έλληνες οδοντιάτρους, οδοντοτεχνίτες και καταστήματα λιανικής πώλησης.   Μερικά χρόνια αργότερα, το 1989, πρωτοπορούμε και ξεκινάμε να κατασκευάζουμε τα πρώτα ελληνικά ,οδοντιατρικά, αποτυπωτικά υλικά, αρχικά μόνο σιλικόνες συμπύκνωσης και αλγινικά.   Μετά από εκτεταμένες έρευνες, καινοτομούμε και προσθέτουμε στη γκάμα των παραγομένων υλικών μας, τις σιλικόνες αθροιστικού τύπου (βινυλοπολυσιλοξάνες) και οδοντοτεχνικές σιλικόνες.   Η ανταπόκριση των Ελλήνων οδοντιάτρων και  οδοντοτεχνιτών και η εμπιστοσύνη τους, στο όνομά μας και στα Ελληνικά προϊόντα, ήταν άμεση και σημαντική.   Η υψηλή ποιότητα και οι λογικές τιμές μας ήταν το εισιτήριο για να κερδίσουμε ένα μεγάλο ποσοστό της ελληνικής αγοράς και για να εξάγουμε, με επιτυχία σε πολλές χώρες, σε όλο τον κόσμο, κάνοντας δυναμική την ελληνική παρουσία και στο εξωτερικό.   Σήμερα, η εταιρεία μας συνεχίζει να κρατάει εξέχουσα θέση στην αγορά, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα των πρώτων υλών, στην άριστη ποιότητα των παραγομένων προΐόντων, στην εξασφάλιση της επάρκειας στο σύνολο των προϊόντων, στην εκτεταμένη ανάπτυξη του εμπορικού δικτύου και τέλος στις ανταγωνιστικές τιμές.   Παρακολουθώντας  τις τεχνολογικές εξελίξεις  που αφορούν στην αποτύπωση, προχωράμε, συνεχώς, στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων προϊόντων.   Παράλληλα με τα υλικά που κατασκευάζουμε, συνεχίζουμε τις εισαγωγές ποιοτικών προϊόντων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου οδοντιατρείου & οδοντοτεχνικού εργαστηρίου .                                                                                                                                                                                                                                           

etwetwet

dentalline Νέα


O?cnao?ao

dentalline Προσφορές


?niooinYo

dentalline Downloads


Downloads


Πολιτική Απορρήτου - Πολιτική Cookies

 

dentalline
dentalline
dentalline
dentalline
dentalline
dentalline
 

 

 

 

 

 

 

WebCore IT & Web Developments