• dentalline width=

  dentalline.gr

 • dentalline width=

  dentalline.gr

 • dentalline width=

  dentalline.gr

 • dentalline width=

  dentalline.gr

 • dentalline width=

  dentalline.gr

 • dentalline width=

  dentalline.gr

 
 
 
ΞŸΞ΄ΞΏΞ½Ο„ΞΉΞ±Ο„ΟΞΉΞΊΟŒΟ‚ κατάλογος Ο€ΟΞΏΟŠΟŒΞ½Ο„Ο‰Ξ½
 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ META BIOMED

dentalline
dentalline dentalline

 
Αγαπητοί πελάτες,
με αφορμή κρούσματα παρεισαγωγής προϊόντων της εταιρείας  META BIOMED που παρατηρήθηκαν στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
Η DENTAL LINE ΕΒΕΠΕ είναι Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της META BIOMEγια την Ελλάδα . Για το λόγο αυτό θα πρέπει το βιβλίο του μηχανήματος META BIOMED που θα αγοράσετε , έιτε από εμάς απευθέιας έιτε από άλλη εταιρεία που εδρεύει στη χώρα μας, να φέρει σφραγίδα της εταιρείας μας και υπογραφή (ολογράφως) του υπεύθυνου υπαλλήλου μας , προκειμένου να ισχύει η εγγύησή του.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν αυτά, τότε θα θεωρείται ότι πρόκειται για παραεισαγωγή και ως εκ τούτου η εταιρεία μας ουδεμία υποχρέωση φέρει για κάλυψη εγγύησης. Παράλληλα δε, σε περίπτωση επιθυμίας αγοράς παρελκόμενων για τη λειτουργία του εκάστοτε μηχανήματος META BIOMED  θα πρέπει να αναφερετε το S/N του κατά την παραγγελία σας.
Εάν το S/N του δε βρίσκεται εντός της λίστας που διατηρεί η εταιρεία μας για τα εισαχθέντα από εμάς μηχανήματα της META BIOMED, τότε δε θα πωλούνται παρελκόμενα καθώς δε θα μπορεί να ταυτοποιηθεί εάν προκείται για απομίμηση.
 
 


Στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

 


ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

dentalline

 

 Νήμα απώθησης ούλων

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Unit KTL6210-N3

dentalline


Το unit είναι ηλεκτροπνευματικό και έχει μεγάλου μεγέθους ταμπλέτα.

 

 


Unit KTL6210-N3

 

dentalline Σχετικά με Εμάς


1980-2020      40 Χρόνια μαζί..   Η πορεία της εταιρείας μας, στον οδοντιατρικό χώρο, ξεκινά το 1980, με ιδρυτή τον Γιώργο Δεβερίκο και σήμερα αποτελεί έναν από τους ισχυρούς παραγωγούς αποτυπωτικών υλικών. Ως οικογενειακή επιχείρηση, ενεργούμε προς έναν κοινό στόχο, μέσα από ομαδική εργασία, με ευθύτητα και ακεραιότητα, όμως ταυτόχρονα επενδύουμε και στην επινόηση νέων προϊόντων και παραγωγικών διαδικασιών. Η έμφαση στην κατασκευή αποτυπωτικών υλικών υψηλής ποιότητας, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών και η υποστήριξη μετά την πώληση, οδήγησαν στο να κατέχουμε ένα μεγάλο ποσοστό της ελληνικής αγοράς και να εξάγουμε με επιτυχία, σε πολλές χώρες, σε όλο τον κόσμο, κάνοντας δυναμική την ελληνική παρουσία και στο εξωτερικό. Τα προϊόντα μας παράγονται  στην Ελλάδα, με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας & ασφάλειας , στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας μας. H Dental Line είναι πιστοποιημένη κατά ΔΥ8δ/Γ.Π. οικ/1348/2004, ISO 13485:2016 & ISO 9001:2015. Παράλληλα με τα υλικά που κατασκευάζουμε, συνεχίζουμε τις εισαγωγές ποιοτικών προϊόντων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου οδοντιατρείου& οδοντοτεχνικού εργαστηρίου.                                                                                                          

etwetwet

dentalline Νέα


O?cnao?ao

dentalline Προσφορές


?niooinYo

dentalline Downloads


Downloads


Πολιτική Απορρήτου - Πολιτική Cookies

 

dentalline
dentalline
dentalline
dentalline
dentalline
dentalline
 

 

 

 

 

 

 

WebCore IT & Web Developments